Apr 18, 2011

merdeka!!!!

alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah...
akhirnya selesai sudah hari ketensionan untuk aku pukul 9 pagi tadi..
rasa happy sangat ya Allah..
xthu nak kata macamana..
semuanya berjalan dengan lancar dan dipermudahkan..:)

sebenarnya hari ni adalah hari first assessment evaluation untuk master programme.
dan aku orang pertama pembuka tirai majlis, first presenter 8.30 a.m
cuak memanglah cuak, tapi alhamdulillah semuanya works well..

sebenarnye banyak benda nak share..
tapi mungkin next time la kot..
nak enjoy2 dulu..haha. gaya macam dah abis buat project master kan.

till then, bye..
doakan jugak duit scholar masuk tau..
jangan duk buat lagho sangat la nak bagi duit kat student ni..
kalau waktu election bukan maen duit ditabur, nak menang undi katakan..
ni yang budak nak menuntut ilmu die buat maen2 je..
hampagas betol!!!
ops, tetiba masuk politik kan..
xpe, itulah realiti..:)



g pantai jom sayangggs...:)

2 comments:

Dye Yankiwan said...

waaaa.bestnyer dah evaluationnnn...dyg 28 ni.takot nyerrrrrr... :((

dyia syaleyana said...

huhuhu..xpe dyg..bolehnyer.hehe.gudluck dear..:)