May 7, 2011

happy weekend

malam ni bersuka ria, gelak tak hengat dunia sebab esok boleh rehat kat bilik. jalan-jalan cuti mata. it's weekend peeps!! sebab tu malam ni boleh lagha tido lewat, esok xperlu masuk lab.yippi!! double happy.

esok, early morning plan nak g pasar bersama rumet. nak merasa jadi suri rumah cari barang2 dapur. kononnye lah kan..haha. mintak2 bangun awal. nak cari buah jambuuuu...termengidam lak.

this week, dapat berita buruk daripada en.kesayangan. pergelangan tangan die patah gara2 jadi keeper futsal. rasa dah xsedap hati, sebab tu melarang awak pergi. tapi benda dah nak jadi kan..adela hikmah disebaliknye. seriously, i'm too worried. risau sebab xde sapa nak jaga awak kat sana. makan minum pakai segalanya lah.. tetiba rasa syahdu type entry ni sambil lagu anuar zain, sedetik lebih duk mendayu-dayu keluar.hukhuk. sekarang awak kat kampung, legalah sikit saya. ada orang tolong tengok kan. dah jadi macam baby kecik kan syg! mandi pon ade orang tolong jiruskan..jeles lah. huhu

saya doakan yang terbaik untuk awak.semoga awak cepat sembuh ye. kuatkan semangat, everything will be okay! :)

tengok muka pon dah sedih. sabar tau. you are my superman. biasala tu sakit sikit2.hihi.
seharian xtido masa malam kejadian tu kan?? :)


4 comments:

Dye Yankiwan said...

gile la sampai macam ni ke jadi keeper???bahaya jugak....sian boy.ngeh3....

dyia syaleyana said...

tu la dyg.first time jadi keper terus kena..huhu.dah jadi nak buat mcmana. skrg ni katanya dah makin okey.:)

Dye Kronniesar said...

kihkih.salu striker ni.hehehehe....okay la tu da makin okay.hehe.die keje mane skunk?nape die tanak amek utem tu ritu?dapat sambung sini...hehehe.hari3 pat jmper, hari3 boleh jaga.hehehe.

dyia syaleyana said...

hohoho...tu la dyg..desicion die. skang still keja ng skmm lg. die ckp die ade plan b.xthu la ape..kih3.just wait n see..