May 9, 2011

yang teristimewa

salam..
ini entry teristimewa untuk orang yang paling istimewa dalam hidup.. tiada sorang pun dapat menandingi kehebatan cinta saya padanya. terima kasih mama..

untuk kesekian kalinya, entry ini dicoret mengikut rentak hati, akal fikir yang waras dan penuh dengan rasa kasih sayang. rasanya beribu kali ucapan terima kasih xkan dapat menyamai dengan segala pengorbanan yang dilakukan oleh mama. mungkin coretan ini xkan dibaca oleh mama, dan mungkin juga suatu hari nanti yang entah bila mama akan terjumpa bingkisan ni.

untuk mama..
terima kasih sebab melahirkan ngah dengan keadaan yang cukup sempurna. makan minum dicukupkan. pakaian dan rambut dijaga. sihat dan sakit dipantau, sampai tidur malam terganggu. terima kasih sangat-sangat. banyak dosa yang ngah lakukan pada mama. sampai tak terhitung dengan jari. ngah la anak yang paling degil dan keras kepala, ngah la anak yang selalu buat masalah, ngah la anak yang kadang-kadang buat mama mengalirkan air mata.. ngah mintak maaf.. dari hujung rambut sampai ke hujung kaki. halalkan segalanya,, ngah sayang mama.

sempena hari ibu ni, xde ape yang mampu ngah berikan. hanya sekadar ucapan selamat hari ibu, dan doa dari jauh.. semoga mama sentiasa dirahmati olehNya, diberi kesihatan yang baik, dipanjangkan umur, dan diberi kelimpahan rezeki.. semoga suatu hari nanti ngah dapat membalas segala jasa mama, walaupon tahu xkan sama dengan limpah kasih sayang yang mama berikan.  I LOVE YOU MAMA...

i love you..thanks for everything..muahh

No comments: