Sep 19, 2010

semacam lost dan blur

hari yang membosankan..xtau nak buat ape kat bilik..pagi tadi,pukul 7.30 member2 dah keluar bilik siap berpakaian cantik2 sebab nak beratur amik jubah konvo.nasib baek den dah amik semalam.xperlu nak beratur lagi sekali..=)

dalam xtahu nak buat ape, 'terpaksa' hadap laptop seharian hari ni.bukak fb je pon.tu pon siyes dah rasa boring. xramai yang online. sejam bukak, logout 10 min, pastu bukak balik.bosan kan?huh~

member2 balik bilik dengan muka merah tahan marah..yela, dengar cite siap ade yang maen potong2 queue lagi.beratur sampai 4 line tu.xtahu pucuk pangkal. yang panasnye jubah saiz s dah sold out..panas2.bukan nak cakap saiz badan kecik, tapi depa try yang aku punye dan2 je terletak kat badan,kemas dan cantik. so watpe nak mintak saiz lagi besar kan? pakai masa hari bersejarah kot. mestila nak yang cantik, kemas, sedap mata memandang..ye x? so, depa balik sempat la bergosip jup.semalam tyme aku amik jubah oke jer dorang beratur. xdela pulak jenis yang keras kepala, muka plastik buat dunno xbersalah nak potong queue beramai-ramai..nasib baek xkena kat aku.kalo nak mahu jugak aku naek angin macam dorang. pastu nangis sebab terlalu marah.bella cakap la. tapi sebenarnye xmacam tu pon.haha

siap makan, ajak rumet tengok cite lagenda budak setan. sambungan siaran tergendala semalam. memang ketinggalan kan kami ni.cerita dah berhabuk kot, kami baru nak tengok.huhu..yela, sebenarnye janji ngan pakcik tau nak tengok same2, tapi xberkesempatan. T_T xpela, kita dah tengok the crazies sesame kan..aku pelik bile ade orang cakap cerita tu xbest. tapi xtahu la kan, taste orang laen2. tapi bagi aku cerita tu menusuk kalbu jugak la kot. sampai kami mengalir2 airmata, lap dengan hujung baju.sobsob..

petang tu pulak sempat ronda2 utm ngan kereta rumet.rumet dah bawak kereta wei..so, bolehla nak tumpang2 ye rumet.heheh..pegi ktr jup jumpe member pastu gerak balik kolej. nampak macam banyak jer aktiviti harini, tapi ntah la, maseh rasa bosan dan sunyi.jiwa kosong.hukhuk. jeles jugak dengan meknad sebab die kuar dating..uwaa~ oke,esok xtahu nk buat ape lagi. malas nak pikir.


is thinking~
::risau ntah siap ke x baju konvo..member2 dah siap try baju konvo mereka..huhu.
::rasa nak nangis.xtahu kenapa.penangan tengok lbs kot.sedih..
::berdebar..
::nak kamu~

3 comments:

eesyaheera said...

dyia, kalau dyia cerita pasal UTM. mesti ee rindu gila nak balik sana jumpa korang. rinduuuuu!

syaleyana shukri said...

hehe..rindu ee jugak...lame gile kot xjumpe..meh la dtg jln2 cni..ajak shamir..hehe

Anis Hariz said...

update please...
nak baca.