Nov 16, 2010

oh please!! tolonglah!!

tolong jangan perasan lebih boleh tak?
xde value pon nak tunjuk tayang itu ini kat orang..
lagi menyampahkan adela kot.
bosan~

tolong jaga perangai bolehh??
jangan duk wak sesedap rasa ngko je.
masuk kandang kambing mengembek la..
masuk reban ayam, berkokok..
tu cara yang terbaik..
xpayah nak tunjuk kita ni GAH sangat padahal hati lembik.
annoying~

jangan rasa terkena sebab xtuju pada sesiapa.
tuju pada diri sendiri yang selalu leka xbertempat.
sesekali perlu ingatkan diri yang kita ni bukan selalunye berada di atas.
bukan selalunye orang sanjung julang tinggi tinggi.
bukan semestinye orang sayang sepenuh hati.

berkira-kira untuk apply teaching assistant scheme.
tapi rasa macam diri sangat kurang layak.
tengok, self-esteem rendah lagi.
benci!!!
bila nak maju. T.T

2 comments:

eesyaheera said...

jangan rendah diri sangat syg. teaching scheme tu mcm kak feeza ibrahim buat tu eh?

syaleyana shukri said...

ha'ah..yang tu la e..nak kena ade side income xtually.rs mcm xlyk plak.adehh (^.^)