Nov 27, 2010

RAPUNZEL: A TANGLED TALE

last nigt was a girl's day out!!keluar lepas maghrib semata-mata nak catch up movie "rapunzel" pukul 8.15pm..unluckily,no ticket's available at that time. kalo ade pon cukup untuk kami 5 orang mendongak kat depan sekali.gaye macam big screen duk atas syiling sambil mulut masing2 ternganga (comey!)..huhu

so, we all take another next show pukul 10.15pm..at first macam nak xnak je sebab dah lambat tapi sebab dorang duk tengok muka cik dyia macam eager gile nak tengok, so tiket untuk 5 orang pun dibeli. muka eksaited gile kot.suka cerita disney!!! sambil isi masa selama 2 jam tu, kami makan2 kat LC catering. cik dyia ngan tiqah je rembat nasi. yang laen jaga badan. minum2 ja. bosan betol.huhu. lepak punye lepak sampai cik dyia siap angkat kaki tu bersila atas kerusi. nasi dah lama dah abis makan tapi duduk gak situ bukak kedai kopi (borak2). serius lame gile sampai tokey die duk tengok2 ja kami.ala, buat xtahu je la kan.dasar betol!

then, around 9.55pm gerak naek cinema. sesampai je terkejut sebab giler ramai orang duk tunggu nak masuk. hall 4 open, berduyun serbu!!! yeah,,sebab Rapunzel with her magical hair..hall hampir penuh kot!Oh my,,no wonder la, cerita super duper best kot. aku rate 8/10.tambah dengan thumbs up, senyum samapi telinga lagi.hehe

nanti ade masa u better watch it.untuk sape yang suka cite katun la..ehh, semalam pon ade je pakcik ngan makcik masuk nonton cite tu.so, xboleh nak salahkan kami sebab xmatured or what oke.hehehe.. and also,special kredit to hamba Allah,sebab ponsor semua. duit xdikeluarkan pon dari purse purple.hihi.thanks so much dear~

rapunzel lawa,seriously!!! tambah2 dengan long long blonde magical hair..SUKE!!! (eksaited gile, katun je pon.hampehh!!)FLynn Rider hensem! nice couple of them.hihihi..nanti nak simpan rambut panjang sampai meleret kat lantai.nak macam rapunzel(mudah terpengaruh).tapi rambut den hitam, no magical..yang ade kelemumur.haha.sure kalo oreng pandang they say "orang gile ke ape pompuan ni".demm!


nota kaki: sedang khusyuk menaip entry,yousif datang bagi eskrem..hahah.rezeki jangan ditolak.thanks bro yousif.laen kali nak lagi yek.hehe.yousif is one of phD international student under prof marsin. kami sama lab, tapi kami berbeza.die hitam2 manis masam dan saye putih.tapi xseputih orang kedah.huhu

mesti nak letak pic jugak..


panjangkan rambut dier.lawa!



=)




pomot 2 alam nampak.




saya dan die dan die

7 comments:

da[Y]un said...

orang dah tengok rapunzel, dayun esok baru nak tengok harry potter..ketinggalan betul. huhu

syaleyana shukri said...

harry potter pon superb..orang dah tgk dah..hehe

The Sharkox said...

2 alam best tak? HAHAHA

syaleyana shukri said...

xtgok pon..macam ngeri jer.haha.

sanik said...

smlm tgk ngangkung, tkeluar usus2 kecik dan besar boley? haha..

ok pasni nak tgk rapunzel la. hehe..

syaleyana shukri said...

huhu..bile en.sanik cakap cmtu,rasa cam xsabar nak tgk ngangkung.hehe

Anonymous said...

eh2.. ade gamba aku!! thanks dyia.. hehe.. -atiqah-