Dec 3, 2010

contest manisnya senyuman


yeayy!!.harini da jumaat dah..rasa macam minggu ni cepat jer masa berlalu.seakan-akan lari tercungap-cungap.hehe.tengah duk golek-golek kat blok orang laen dan blog sendiri, ternampak cik hasfalini kat ruang chat box.katanye, saya tag kamu dear.ade tanda smiley.hihi.thanks kamu.


oke,lets check it out, contest die macamana..yuhhhuuuu~



contest ni ditaja sepenuhnye oleh cik Aefa Aerisya..cantik nama u!! ni xbodek tau..hehe

syarat-syaratnya adalah:

i) buat entry tajuk CONTEST MANISNYA SENYUMAN. ::oke,dah buat pon, tapi xcapitalize each word. masih validkan asalkan maksud xlari.hehe::

ii) Letak banner contest didalam entry dan linkkan ke blog ini. ::oke,sudah sempurna..=)::

iii) Letak satu gambar yang penuh dengan senyuman,and if gambar beramai2 minimum 3 orang. ::nanti nak try godek gambar lam lapppy dulu.ade ke x.::

iv) Bina satu ayat krestif tentang gambar berkenaan. ::means,ayat jiwang?hehe.oke,will be::

v) Tag 2 blog yang laen ::done::

vi) Tinggalkan link entry anda diruangan komen. ::okey!!::


soo,,here it is!! friendship will never end..
you are my best friends, best partners, best buddies, and best gossipers.hehehe.
love u all..and now,let us struggle our best for master degree..good luck!!

*this picta's taken when we having an outdoor photoshoot three days before our convocation.*


dengan sepenuh hati, saya nak tag (jeng jeng jenggg)



2 comments:

Aefa Aerisya said...

ok. thanks. all da best utk senyuman ni ye :)

syaleyana shukri said...

hee..okay..=)