Dec 25, 2010

desire

sabtu, 4.28p.m

bosan giler sampai xtahu nak buat ape..seharian dah ngadap laptop, on9 sana sini..terjah itu ini..huhu.pity me.


rasa dalam dada macam ada satu keinginan yang belum lepas lagi.masih tersimpul rapi, xberganjak..kalau bergerak pon sikit je, at last balik ke tempat asal. yeaa, mungkin keinginan yang belum dapat disempurnakan lagi.dalam masa terdekat yang sangat suntuk ni.dalam 28 jam lagi.counting..


xtahu la bila ditimbulkan balik benda ni, orang fikir ala, kau tu perempuan..xpayahla. tapi bagi aku xsalah rasanye. minat masing2. keinginan masing2. asalkan xlanggar dan xkacau hak peribadi, jaga tepi kain kau. dan aku rasa waktu aku masih belajar ni la aku perlu cuba untuk penuhi keinginan aku. xkira macamana sekalipon.


aku memang sedih. sebab aku rasa memang TERINGIN sangat nak pergi. tapi xpela, bukan rezeki aku kot nak tengok depan2 dengan mata kepala aku sendiri.another time mungkin. so, esok aku harap sangat kawan2 aku penuhi permintaan bodoh aku ni, xpela aku tengok dari jauh.. dari kaca tv area taman u. =(


kalau aku berduit, satu tempat aku akan request dan memang nak pergi. stadium old trafford. aku xgila tapi aku minat even orang cakap ala, tu untuk orang laki je.ko xyah nak sibuk.. biar la, mungkin kita ada reason sendiri kenapa kita choose to like, admire this or that. macam ko minat mamat/minah ni mesti bersebab kan walaupon orang pandang macam xde pape. that's my point.


oke,malas nak luah panjang2. xkemana jugak.aku harap skuad malaysia menang esok.hapuskan sejarah 5 gol dulu. jangan cepat sangat mendabik dada.

2 comments:

da[Y]un said...

lor..nak p tengok bola kat stadium kew. huhu..
p ngan geng baru besh dyia..huhu. teringin jugak nak tgk live kat stadium tp segan la, rmai sgt lelaki..huhu

syaleyana shukri said...

ha'ah..teringin gile gile gile..sedih je semalam xdpt g..=(

tu la,,da ajak member tp dorang xlayan sgt.huhu