Dec 17, 2010

entri terkejut

dah jumaat dah..cepatnye masa berlalu..so esok xperlu masuk lab, it's weekend!! yeahaa!!

oke, entri ni tersimpan satu cerita yang dah sebulan lebih berlaku..berlaku dalam erti kata well planned la..cantik jer flow..=)

xnak story panjang-panjang, sila lihat gambar.



1st pic, smile..giler romantik tempat gelap..




2nd pic, double smile..ade lilin bagai.candle light dinner.ahaha



tadaa, fahamkan maksud disebalik gambar. for the first time in my life, berjaya dengan gemilangnye buat surprise birthday party untuk someone! teruja babe.


thanks to member2 yang cool giler join this plan. banyak membantu itu dan ini..really appreciate it.and thanks jugak untuk zarep yang pandai mereka-reka cerita supaya pakcik kat atas xtahu plan asal.erkk,ayam penyet memang die guna ayam mati ker?hahaha~


and to all, fitry, yang berjaya bawak pakcik tu keluar kereta.thanks..lin, mie, and nad yang banyak membantu pagi petang siang malam..dan xlupa untuk k.diah..thanks a lot!! nanti kalau ade surprise pape, ajak kite sekali ye.hehe


btw, orang tu mogok xnak mandi sebab gf xnak makan dengan die..huhu. untuk pakcik, u getting old..may your wishes come true..gaya lambat giler wish.dah sebulan lebih kot.xpela,wish depan-depan dah..dalam ni je belum lagi.hehe..




nak jugak tulis entry ni supaya nanti suatu hari kita boleh duk ngadap lappy sesame, then going through reading this together.sound sweet right.hehe.gatal oke!

and one more thing lambat post entry ni sebab ni baru dapat pic dari nad..huhu.xsempat nak snap a lot.duk makan je lebih.

2 comments:

eesyaheera said...

alala, so sweet. semoga sentiasa bahagia sayang! miss you

syaleyana shukri said...

huhu.thanks.you too dear..moga happy slalu.miss you too..dah 3 tahun lebih kot xjumpa.huhu. =(