Aug 4, 2010

abnormal

rasanya ni first time kot sepanjang 1 bulan lebih duk kat utm.whoaa,,mata masih segar.rasa macam siang hari.padahal orang laen dah nenyak tido dibuai mimpi yang indah-indah.tengok katil sebelah rumet dah lena tido dah.siap selimut letak kepala atas lengan kanan lagi..kalo nak nyanyi kuat-kuat pon rumet xkan sedar kot.nampak cam penat sangat je hari ni.

malam ni tengah kusyuk membaca journal berpuluh-puluh sampai mata dah nak juling.nak bagi mata rest,bukak cik dairy sambil menaip entry abnormal ni.rasa macam pelik gile bile xtido.yela kan.awal-awal malam tadi bukan nak buat keje.asal nampak lappy, terus rasa nak online fb la,blog la,macam-macam kerenah.ni namanye suka buat keje sambil lewa.keje last minute.hai,,bile la perangai ni nak berubahkan..i'm bad.seriously.tapi bile dah stat wat keje tu xingat la plak kan nak tido.memang cekal hati dan perasaan sungguh!!

oh,baru perasan yang saya dah amik perangai awak..haa,,awak la..yang memang xsuka tido time undergrad dulu.sampai saya cakap awak burung hantu kan.kah3..memang abnormal.ni macamane nak tido ni.dushh,tensionlah!!! xnak jadik abnormal..kot2 nampak yang paranormal..=(

2 comments:

gugalopez said...

jgn lupa jenguk luar tingkap tu eh..:-)

syaleyana shukri said...

hahaha..sengal!! dah jenguk semalam,tapi nasib baek xde pape..huhu =p