Aug 2, 2010

istimewa untuk pakcik

31/7/2010-1//8/2010
weekend yang best dan happy..thanks to orang kedah sebab datang melawat utm..you complete my life.huhu.pukul 1 pagi minum2 kat arked k9..first tyme jumpa setelah hampir 4 bulan xbersua..gembira tak terkata,tapi dalam masa yang sama gemetar jiwa raga.haha.

oke,dr ktc menghala ke k9..pastu terus ke jusco tebrau.nonton wayang "SALT".cerita ok tapi rasa xpuas hati sebab ending die xfaham.mungkin bersambung,kata pakcik..kalo nak tahu lebih lanjut sila tengok sendiri.round2 jusco tebrau sampai lenguh kaki.tapi xkisah la..asal dapat bersama.ye x?huhu~

dari pagi sampai malam,pastu gerak keluar..konon nak makan kat anjung warisan,tapi xjumpa2 walaupon berkali-kali round..kesian awak sebab bawak tour guide yang xtahu arah jalan.sampai driver dah lapar + ngantuk menguap berkali-kali..at last makan kat singgah selalu..menu chicken chop blackpepper dan lamb chop blackpepper.saya juara makan sebab berjaya habiskan makanan dengan jayanya.huhu.dan tetiba rasa belt yang pakai kat perut terbukak.ces,,perut dah muncit.sengal.

sampai utm pukul 12 malam.selamat dari pak guard yang banyak soal jawab.selesai satu hari bersama pakcik.rasa happy tak terkata.hanya mampu tersenyum..=) esok masih ada.tapi rasa sedih sebab esok pakcik dah nak balik bangi.(T.T)nanti datang lagi tao..hukhuk..makan tengahari kat arked k9 bersama zharif.thanks sponsor buah pulasan, dan special thanks to pakcik sebab tolong kupaskan untuk saye..berpisah dalam pukul 5 petang bawah gerimis kolej 9.before tu sempat amik gambar sebagai kenangan sebab kene tunggu 1 bulan lebih untuk jumpa balik.waa,,lamanye..dan saat tu yang paling indah..hanya kami yang tahu..sorang atas motor,sorang menyandar kat kereta.ayat yang sentiasa terpahat dalam ingatan.ayat formal.hahaha~ =p

oke,thanks sekali lagi kat pakcik untuk semuanya..really love it!!akhir2 tu rasa sebak sebab awak dah nak pergi.tapi konon-konon kontrol buat2 happy.sampai bilik mata dah bergenang..sabar2.huhu.nanti kita jumpa lagi eh.rindu awak!!!! sebelum lupa,thanks jugak kat kawan2 awak yang datang cini..so awak boleh ikut sama.thanks jugak sebab bagi sewa keta.kita boleh jalan2 seharian..dan thanks untuk semualah.malas nak list satu2..=)

p/s: thanks tao untuk hadiah tu..
p/s/s: i heart u..
p/s/s/s: i miss u..=)
last p/s/s/s/s: thanks sebab introduce me as ur ......terharu.huhu

6 comments:

azza abdullah said...

bestnye dis n3..
mnusuk kalbu..haha~~
papepn, i'm happy coz u r happy...
smge bhagia sll..<3<3
p/s: t kawen, jmputla deh..=P

syaleyana shukri said...

haha..insyaAllah..really happy..=)

myra umairah said...

huhuhuh..epi nye awok mek ya...
smge epi sokmo..
hehehehh
jgn smpai lupe sy deyh

syaleyana shukri said...

huhuhuhu....hidup kene happy la syg..xkan lupa kamu la my bestie..=)

Anis Hariz said...

aku suka mu bhgia...
tu hok mu nak.
so,enjoy that feeling.
btw,thanks pak cik for making mak cik kesayangan saya bahagia!
i owed u.
i want this relationship never ending.fullstop.remark that.

Anonymous said...

noted that...:)