Jan 29, 2011

hujan dan katil, saya dan awak

harini hari kedua terakhir stay kat utm before nak balik bercuti chinese new year..yippi..xsabar gilak mau pulang ke rumah. barang dah pack dah ckit2..tinggal cebisan2 kecik je yang belom..

kat selatan tanah air hujan je manjang..sekarang ni nak jumpa matahari to say hi pon xde peluang. langsung xde peluang, cuma katil boleh kata welcome to me sebab bila hujan mood nak meringkuk dalam comforter makin membuak-buak. imaginekan macam lelaki yang tengok perempuan seksi, rasa nak terkam terus.jaga-jaga yu..

so,bila dah gayanya macam tu, nak keluar mane-mane pon malas. malam ni plan nak pegi bazar jb, cuci-cuci mata dengan 'keindahan' alam, tapi kalau hujan camane nak pegi, nak jalan pon rasa xselesa..jadahnye, mungkin duk bilik, ngadap laptop tonton wayang sendiri, pastu makan strawberries..yummy yum yum!!

bahan untuk mengajar esok pon xsempat nak fotostat lagi. pemalas punye cikgu..kalau lah students tahu mesti die dah xnak masuk kelas science cikgu dyia lagi.blacklist terus! haha.
sabar ajelah~

pakcik mesti dah otw nak g maen bola kan..ade match katanye..see,, i xlupa yu ada match bola padang petang ni. malam ni u nak g maen badminton, semalam yu maen bola sampai muntah..see,,i tak lupakan?hehe..sometimes or even everytime i lupa..sori la eh sebab yu dapat awek yang pelupa. bukan xamik port bile yu cakap tapi memang jenis yang orang muda tapi nyanyuk kalah orang tua umur 70.omputih cakap absent-minded..sori tau yu..jangan cepat sentap, nanti dah xmacho bila tengok yu tarik muncung 14 depa..hehe.apepon, ai xpernah lupa untuk sayang dan cinta yu..xpernah tau.hihi.=)




4 comments:

da[Y]un said...

jadi cikgu apa ni dyia? bukan ke sambung master?ke jadi tutor tuk bdj degree..huhu.
advance skrang yea.
~ meh baca esei AKU & ATOK ni kalo rasa patut menang sila vote yea..huhu ( cam YB raih undi plak)

syaleyana shukri said...

jadi cikgu tuisyen la dayun..hahahaxlyak lagi nk k]jadi tutor..=(

huhu..oke2,t ore baca..

eesyaheera said...

bab2 pelupa serah kat ee. shamir dah 3x cerita pun ee still ckp 'asal tak pernah cerita?' haha

syaleyana shukri said...

ahaha..ee kita same..serius cepat gile lupa..kena die gtau balik pastu baru ckp."ha'ah la..awak dah gtao". die da tarik muncung..kah3