Jul 11, 2010

dugaan.fuh~

dah hampir seminggu di utm.tapi masih lagi menumpang bilik orang..kesian kawan.katil untuk 2 org dah jadi katil untuk 3 orang.hehe.btw,,thanks a lot sebab tumpangkan aku yang merantau ni.haha.esok aku dah pindah ke kolej baru..KOLEJ 9.memang jaoh.dulu kolej ni la yang paling aku tak nak.skarang ni kolej ni jugak la yang patut aku pegi.dah keluar pekeliling woi.postgrad sila ke k9.untuk teruna aku tak tahu.x ambil pusing.tett!!

dan esok jugaklah kena pergi fakulti balik.selesaikan mane yang patut.fyi aku blom register lagi tok master.so,apeke he aku datang awalkan.macam x berbaloi.ye x?.bukan la,sebab ade sedikit salah faham,misunderstanding ngan orang2 SPS.s/v siap suruh aku take a long holiday lagi sekali wei.sedih.T_T.aku punye semangat nk masuk lab kan.tetiba jadik hal cenggini.pity u.tapi xpela..dugaan namenye.kalo x xdela aku nak belajar erti kehidupan ni kan.asek senang je.sekali sekala nah rasa susah pulak.

application form dah diisi balik.sekarang siap guna orang dalam lagi.kabel.prof siap tulis memo mintak dipercepatkan urusan pengeluaran balik offer letter.haha.anak prof kan.=) tunggu offer letter balik la aku.cepatlah proses.amin.aku xnak bayar sewa bilik rm15 sehari wei.mau xmakan nasi aku.hari2 makan roti gardenia 60sen tu (coklat).babak sedih lagi.duit poket pon dah makin kempis dah.geram!!padahal tade la aku enjoy shoping ke ape.semalam kua jj taman U pon tahan je nafsu tengok baju diesel santek2.jeans soda kaler lusuh.haih,tahan tahan. yang aku beli makanan je.tu pon xdela sampai rm20++..kesiankan..uwaa~ tapi buku "i love you too" boleh pulak aku beli yer..haha (choc coolblog aku tak pernah miss stiap kali keluar.fevret.hehe)

sebenarnye macam2 nak share dekat miss diary.tp tok entry kali ni cukup dengan yang ni jela eh.malas dah nk duduk atas kerusi keras ktr ni.haha.(dulu siap puji lagi ktr,bile xdapat duk sini hina lagi.habis manis sepah dibuang.haha) nak rasa suasana k9 pulak.yuhuu~ tempat makan pon dekat,tmpat futsal pon depan blok je.ahha,,peluang cuci mate tinggi wei.70%.yess!!!! ouh,kawal pandangan anda..haha.

okela,macam banyak pulak membebelkan.nk baring2 atas katil kawan jup.mintak kebenaran ye korang.nanti esok korang dah x boleh peluk2,gurau2, tido sekatil ng aku dah..aku dah jaoh.sob sob..rindu korang sumer!!!!

*saket hati.nak upload pic tapi xdapat.tenet lembab macam siput.arghh!!

6 comments:

Anis Hariz said...

sedaknyer babe mu dah masuk study balik..
n it is for ur master..
congrats yunk..
proud of u..
lovelove

syaleyana shukri said...

huhu..thanks bff..bg aku semangat weh.love you too.meh trun jb.ajok hariz.hehe

najmuddin said...

pergh!!!cik master..c0ngrats!
nk trun mkn western k9 jgn lupe ajak,huahuahuaa....

syaleyana shukri said...

ahaha...thanks..aku salu mkn sane wei.kalo nampak aku sila blanje yer..

najmuddin said...

eh?..hahaha kalo nk suh blnje 2 pndai2 la tegor kn.. hehee ;)

syaleyana shukri said...

hahaha..siyes kurang cam kalo kat luar..kalo npak tegor la eh..hehe