Jul 24, 2010

need that thing!!!

semalam tido kurang lena.rumet xde makes my day lonely.uhuk!! thanks to pakcik sebab melayan kerenah budak yang xcukup umur ni before tido.kesian.haha.eh,,belum cukup umur lagi ker?wondering..haha.

atas sebab2 mengikut hawa nafsu yang rakus, sanggup pegi giant malam2 dengan member 3 orang,naek cab..semata2 nak beli some clothes.cess,ingatkan barang penting apela kan.tapi serius on the first day datang sini lagi memang aim nak beli.at last beli jugak la sehelai.tp sedih sebab another one tu xsempat beli.kedai dah tutup.dem!!!! salahkan cab sebab datang lambat pick up kitorang,salahkan dat chinese aunty yang masuk fitting room lame gile padahal nak try 1 baju je. tapi xnak salahkan diri sendiri yang bersiap lambat masa nak keluar semalam.haha.

oke,sepanjang duk k9 ni dah boleh biasakan diri dah.rasa macam duk kat oversea pulak..people around mostly an international students.satu kelebihan la kan sebab boleh polish my broken english.huhu..dan satu kelebihan jugak sebab boleh tengok abg2 salleh yang hensem2,,macho2,,cool2..hehe.flirt ckit.and..another thing that make me sooooo excited is there are a korean girls here..fuhh,aku tengok pon dah berkelip mata..ape lagi bile kaum pakcik yang tengok...canteekkkkk sangat.seriously.

semalam jugak otak agak gilegile gatal cikit.bella nagn copi pon same.xkurang tapi lebih lagi dari aku.hahaha..copi siap borak2 ng korean man lagi..aku yang nampak rasa cam nak je cepat2 terkedek2 sebelah die..ngan dress up ala2 old skool..huh.oke,dah la cuci mate..=p sedar diri..teetttt!!!

anyway,,thanks to korang esp budak bilik depan and eny sebab accompany me to shopping at giant.haha.sedih xdapat karok kan?and eny, sy bgun pagi2 hari ni masih terbayang2 lagi dat baju.nak nak nak!!!!!! i think i should go again by this day..huhu

4 comments:

azza abdullah said...

aik,nk kuar lg ke cik dyia??
hehe~~
lin blik klate ke..

syaleyana shukri said...

haha..ade hal perlu setel ckit.hee
lin blik kL

eesyaheera said...

oit, berjimat cermat sikit. haha

syaleyana shukri said...

haha..harini lagi 2 helai baju terbeli..opssie...haha