Jul 14, 2010

everything inside

ni dah malam ke-2 duk kat k9..laen gile rasa kalo nk compare dengan kolej dulu..rindu ktr.hukhuk.semalam kawan kt ktr,merangkap teman sekatil aku selama seminggu di biliknye msg..dah lewat dah pon tyme tu.dekat pukul 11 lebih i think..sayu gile bile die msg cakap "dyia,sy xblh tido..kan salu sy tido ng awak..tringat kat awak.huhu".aku yang baca rasa cam nk menitik air mata. pastu siap call rumet aku sambil nangis2 sebab rindukan kitorang kat sini.memang you are my bestie la syg..even masih 1 mukim pon tapi rasa jaoh sgt..xpela korang,t kita jumpa yea.=)

so far,kolej ni dah menjadi kesukaan aku kot.everything lengkap.nak print,photostat..ha,turun je aras bawah ye dik.malam2 rasa lapar nak makan junk food,mini mart kat bwah bukak lg..rase macam nk jaga body bia muscle naek ketul2 kat lengan,gym ade kat aras 3..complete la!!
satu lagi keistimewaan,kalo rasa nk cuci mate,depan,kiri,kanan kolej..ade jer yang boleh dijadikan bahan tontonan.FOC.hoho..tapi satu je kurang..xdapat on9 kat bilik..wifi xde.sedih.sobsob.broadband sis pinjam. cyber cafe ade kat aras bawah..tapi sebab malaskan..faham2 jela..huhu

esok nak pergi sps lagi.hope everything will settle in this pressure weekend.sgt2 berharap.next week may be akan masuk lab dah kot.senior dah banyak kali tanya.tapi mood makin menurun ni.alahai.datanglah mood..huhu

p/s:rindu awakla pakcik.hurmm~




2 comments:

gugalopez said...

patutla si pakcik duk sibuk nk blk utm..hahaha:-)

syaleyana shukri said...

huhu...no komen..=)